Over mij

Na 30 jaar werken in de grafische sector wou ik wel eens iets anders en durfde ik de stap te zetten om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Ik hou mijn hele leven al van afgedankte voorwerpen, meubeltjes en huizen met een ziel. Het op zoek gaan op rommelmarkten en in kringloopwinkels is een eerste luik van mijn passie.

Daarna kan ik beginnen met het zoeken naar de juiste kleuren om tot een mooi ontwerp te komen, eigenlijk mijn grafische achtergrond toepassen op meubeltjes om ze dan in mijn atelier met verf een tweede leven te geven.

“Deze meubeltjes kunnen een extra accentje zijn in een hedendaags interieur.”

Heb je thuis zelf een oud kastje of een familiestuk staan met hier en daar een hoekje af maar zie je niet direct wat je ermee kunt aanvangen, dan zit ik graag eens samen om te kijken hoe we van dit meubel een mooi pareltje kunnen maken.

Ik ben geen restaurateur maar ik probeer de mooie delen van de kast te bewaren en de delen die beschadigd zijn op te frissen met kleurvlakken en/of behangpapier.

Hopelijk kan ik in mijn leven nog heel wat mensen warm maken om hun afdankertjes een tweede leven te geven zodat ze een nieuw plaatsje krijgen in hun interieur. 

Hilde Couttenye